10 Toes of the World

augustus 12, 2009

Vaccinaties, nu wordt het serieus (door Désirée L. Röver)

Medisch onderzoeksjournaliste Désirée L. Röver geeft uitleg waarom het vaccinatie programma rond de Mexicaanse griep juist een gevaar voor de volksgezondheid is. Er is o.a. bewijs dat ELK vaccin een aanwijsbaar en te localiseren mini herseninfarct veroorzaakt.

Tamiflu

De overheid beweert dat vaccins volkomen veilig zijn en besmettelijke ziekten voorkomen. Maar dit wordt weerlegd door statistieken en medische studies.
De bijwerkingen van vaccins zijn autisme, dyslexie, hersenletsel, ontwikkelingsstoornissen, epilepsie, ADD, ADHD, wiegedood, allergieën, kanker, astma, diabetes, obesitas, etc.
Vaccins bevatten giftige stoffen zoals aluminium, kwik, formaldehyde, antivries, methanol, latex, MSG, dierlijk weefsel en bloed, aborteerd foetus weefsel, dierlijke proteïnes, dierlijke virussen, bacteriën, etc.
Thimerosal, een conserveringsmiddel op basis van kwik, wordt sinds de jaren ’30 in vaccins gebruikt. Kwik is een zwaar neurologisch gif dat in is verband gebracht met vele neurologische stoornissen, zoals autisme en de ziekte van Alzheimer. Lees hiervoor deze artikelen op:
Fonteine | Het echte nieuws | Thimerosal-Autism-Symptoms.com

In Nederland is Thimerosal uit het Rijksvaccinatie programma verwijderd. Maar de andere vaccins en griepprikken bevatten nog steeds Thimerosal!
Daarnaast bevatten vaccins aluminium, een ander neurologisch gif. Aluminium krijgt bijna geen media aandacht waardoor ouders niet beseffen dat dit ook een zeer groot gezondheidsrisico is. Lees hiervoor deze artikelen op:
Mercola (1e artikel) | Mercola (2e artikel)

Bron: Willen Wij Weten?

Advertenties

1 reactie »

  1. Bizar…dat is de eerste reactie die bij me opkomt na het zien van het filmpje van Mw. Rover.
    Ik deel de primaire gedachte dat er absoluut veel onduidelijk is over de pro’s voor vaccinatie, maar dat geldt zeker zo voor de contra’s. De wending in het beloop van het filmpje is op een gegeven moment fatalistisch, ridicuul (vaccins zorgen voor “brain death, ADHD en gedragstoornissen”), huistuin-enkeuken wetenschappelijk (kinderen worden zieker door vaccins dan zonder…), argwanend en een propaganda lezing voor een biomoleculaire en homeopatische levensfilosofie die Mw. Rover duidelijk aanhangt.
    Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, maar het brengt ook de verantwoordelijkheid met zich mee om na te denken over wat men eigenlijk zegt…

    Reactie door Dr Simon — november 12, 2009 @ 12:16 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: