10 Toes of the World

juni 14, 2009

Invoering “slavenchip” genadeslag voor vrijheid!

Mocht u zich afvragen: “Wat valt er nog meer te zeggen over RFID en Verichip?
”Wel…U zou verbaasd staan van de mogelijkheden die deze techniek biedt.

NO-Verichip inside

NO Verichip inside

Niet alleen voor de industrie, maar ook voor overheden (dictaturen wel te verstaan). Aangezien deze techniek steeds sneller in de samenleving wordt geïmplementeerd, zie ik mij genoodzaakt een zogenaamd “doemscenario” aan u te presenteren. Ik vraag u niet dit “doemscenario” meteen te accepteren als zijnde de directe waarheid, maar ik wil u wel “waarschuwen” om het nieuws en de veranderingen de komende jaren goed in de gaten te houden die wijzen op wat ik nu ga vertellen!

De opkomst van RFID-chips en de Verichip-implantaten is bijna niet meer te stuiten. Het aantal patentaanvragen voor deze “slaventechniek” neemt schrikbarend toe. De drempel voor bedrijven om deze “gevaarlijke technologie” (gevaarlijk in handen van machtige individuen of organisaties die er verkeerde dingen mee voor ogen hebben) aan te schaffen wordt steeds kleiner omdat deze chips, mede door massafabricage, het gebruik van goedkopere materialen en miniaturisering, steeds goedkoper worden.

ov-chipkaart

De OV-Chipkaart

De OV-chipkaart
Een chip op RFID basis die door de politiek wordt doorgedramd, ondanks dat deze techniek duidelijk veiligheidsmankementen vertoond! Keer op keer wordt de RFID-chip gekraakt, met virussen bestookt en doodgewoon gekopieerd! Zolang het om een betaalde RFID-kaart gaat, komen de kosten van misbruik verder op het conto van de invoerder van dit systeem ofwel het openbaar vervoer. Mocht het echter gaan om een persoonlijke kaart, bijvoorbeeld een gsm-kaart, worden de kosten van misbruik van uw rekening afgeschreven.

ID-kaart en paspoort
Hetzelfde zien we met de RFID als toepassing in ID-kaarten en paspoorten.Continue worden die paspoorten en ID-kaarten gehackt en gekraakt. Hoewel de overheid weinig tot geen geld over heeft voor arbeidsvoorzieningen, armoedebestrijding, betaalbare zorg, goede scholing etc., blijkt zij wel bereidt honderden miljoenen te willen steken in een techniek die verre van perfect is, die privacy en de “Rechten van de Mens” op grootschalige wijze schendt en het financieëren van dubieuze oorlogen in Afghanistan, Irak, Somalië etc. Paspoorten en ID-kaarten zouden volgens de overheid voor veiligheid moeten zorg dragen. Je zou je af kunnen vragen: “Over wie z’n veiligheid praten we hier?” Immers iedereen die met zo’n zender met informatie in z’n identiteitsbewijs rondloopt is een gemakkelijke slachtoffer van “terrorisme” en “identiteitsdiefstal”.

RFID scanner
Als RFID-chips steeds goedkoper worden, dan ook de RFID scanners. Elke crimineel kan uw gegevens scannen en kopiëren, de zogenaamde identiteitsfraude neemt alleen maar toe met deze techniek. Zo kan ook elke “terrorist” nu gemakkelijker een specifiek doel uitzoeken, zoals afkomst uit een bepaald land, of iemand met een bepaalde religie etc. Uiteraard kan met deze techniek ook elke crimineel uw boodschappen scannen als die van een RFID-tag zijn voorzien. Of uw woning in de gaten houden, wachten tot u weg bent, en de waarde van de goederen binnen scannen, om zo te kunnen bepalen of de inbraak de moeite waard is.

Verichip RFID-implantaten
De invoering van rfid- en Verichip gaat steeds sneller, het is dus aan te nemen dat binnen enkele jaren deze “slaventechniek” op grote schaal toegepast en verplicht gaat worden. Op huisdieren en vee wordt deze technische troep immers al toegepast (asieldieren worden al gechipt zodra ze binnen worden gebracht). Verburg wil de huisdieren in 2012 verplicht gechipt hebben! Geen keuze, maar duidelijk een verplichting!!!

De mens
Over een aantal jaren komt de mens aan de beurt. Eerst wordt deze techniek als wondermiddel geïntroduceerd. Een middel dat het mogelijk maakt om gemakkelijk te betalen zonder geld of chipkaart. Een middel dat sleutels overbodig maakt door rfid-sloten op de deuren te monteren. Een middel dat slachtoffers kan verminderen door deze als het ware continue te “monitoren” (denk aan ziekenhuizen en patiënten). Geen wonder dat Verichip naarstig op zoek ging naar afnemers in de medische wereld en onderhand al een klantenbestand heeft opgebouwd waaronder 140 Ziekenhuizen en 300 doktoren in 2006.

IBM
Verichipis onderdeel van “Applied Digital”, dat zich tegenwoordig onder de naam “Digital Angel” schuil gaat! “Applied Digital” dat zonder de hulp van IBM overigens failliet zou zijn geweest! Dank je IBM voor de aankomende massa-ontslagen en proficiat met de geslepen wijze waarop u de komende generaties tot slaven bombardeert!

Toekomst-scenario
RFID- en Verichip implantaten zijn intussen volledig geïntegreerd in de samenleving. Er is GEEN geld meer. Er bestaan ook geen chipbetaalkaarten meer. Er bestaat ALLEEN nog maar het Verichip implantaat! Een RFID-chip die deuren opent naar overheidsinstellingen, supermarkten, winkels, zorginstellingen, ziekenhuizen etc. Zelfs uw eigen woning gaat NIET meer open ZONDER Verichip implantaat met uw specifieke persoonsnummer!

Wat als u niet doet wat de overheid u beveelt?

Simpel… De overheid drukt op een knopje en al de gegevens op uw persoonlijke Verichip implantaat worden in één klap gewist! Wat dat voor gevolgen zal hebben op uw verdere leven, zal ik nu bespreken. Herinnert u zich nog toen u steeds werd gewaarschuwd door diverse blog- en websites, en u al die argumenten als “lariekoek” bestempelde? Wel diezelfde “lariekoek” heeft blijkbaar met één simpele druk op de knop uw gehele leven compleet verwoest! U kunt NIET meer bij uw geld, want uw rekeningen zijn geblokkeerd. U kunt GEEN aanspraak meer maken op gezondheidszorg, want u bestaat immers niet meer. U kunt zelfs GEEN kleding en voeding meer kopen, want alle deuren gaan ALLEEN nog maar middels RFID-signalen open. Tsja… Dat is de werkelijke impact van RFID- en Verichip implantaten als bedrijven of hooggeplaatste personen met een eigen agenda deze techniek doordrukken, en daar lijkt het steeds meer op. Daar kijk je van op hé? Zeker als het je zelf mocht overkomen! Als die RFID- en Verichip toepassingen eenmaal op grote schaal zijn ingevoerd, is het te laat om er nog iets tegen te doen. Daarom moet men zich NU verzetten tegen dit nieuwe kapitalistisch speeltje.

Openbaringen 13:16-17
16 En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, 17 [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.

Bron: World The Changes

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: