10 Toes of the World

mei 11, 2009

Bilderbergers komen samen – Pas op!

Terwijl de wereld van de Power Elite, bekend als de Bilderbergers zich gereed maken, om te voldoen aan de voorbereiding voor hun jaarlijkse impuls voor de mondiale regering op 14-19 mei, hebben de corporate media propagandisten hun dekking al reeds verzorgd. Door overstromingen van de ether met varkensgriep angsten, de herstellende (nieuw opgeblazen luchtbel) beurs, foltering en andere items die kunstmatig in overvloed worden behandelt. Om voor dezelfde elites een dekking te geven van hun werkelijke bedoelingen.

NWO ahead

Toen een deelnemer, Alice Rivlin, die het Brookings Instituut bij Bilderberg vertegenwoordigd werd gevraagd: of de agenda van dit jaar “een wereld zonder grenzen en een Amerikaanse Unie” bevat, glimlachte en knikte ze gewoon.

Eén Wereld regering is al lange tijd het doel van deze groep elite, afkomstig uit alle delen van de wereld, waaronder de Verenigde Staten.

Bilderberg is van plan uit te breiden, de North American Free Trade Agreement (NAFTA) in het gehele westelijk halfrond als een prelude op de oprichting van een Amerikaanse Unie die vergelijkbaar zijn met de Europese Unie. Deze overeenkomsten strippen de naties van hun soevereiniteit en die landen die betrokken zijn bij de Europese Unie worden nu aangeduid als “staten”.

De huidige veiligheid en welvaart partnerschap (SPP) overeengekomen door presidenten Bush, Fox van Mexico, en minister-president Martin van Canada in 2005 zonder enige Congres goedkeuring of afkeuring van een van de drie landen, gewoon via een handdruk van de drie mannen.

 

Erg is weinig bekend gemaakt aan de Amerikaanse bevolking met betrekking tot deze overeenkomst die naar verwachting in 2010 in volle omvang wordt opgenomen. Net zoals de Europese bevolking niet is geïnformeerd over de plannen voor het vormen van een Europese unie of een Europese munt. En dit pas merkt wanneer de plannen al een punt van “no return” hebben bereikt.

Een van de doelen van de SPP is het wegnemen van de binnengrenzen van de drie landen.

Een van de genoemde voordelen van een dergelijke regeling is dat het meer veiligheid zal bieden in tijden van influenza en pandemische griep.

De recente monetaire “ineenstorting” zal zeer waarschijnlijk leiden tot de Bilderberg-groep Wereld regering, een agenda voor monetaire hervorming.

Zoals Tim Geithner, Treasury Secretary, onlangs aangekondigd, bij een speech aan de Council on Foreign Relations dat hij een voorstel tot vervanging van de dollar zal steunen als mondiale reservevaluta met een composiet van valuta’s die worden beheerd door het Internationaal Monetair Fonds.

 

Zoals altijd, zullen we niet veel horen van wat deze elite beslist, maar helaas, we zullen dit in de toekomst wel merken.

Bron: We Are Change Holland

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: