10 Toes of the World

maart 6, 2009

Nieuwsmedia moeten begin maken

911movie

In a perfect world…..

Mainstream media hebben de jacht op formele antwoorden, naar aanleiding van de vele pijnlijke vragen rond de toedracht van 9/11, nog steeds niet geopend. Oorlogen zijn gerechtvaardigd zonder dat de exacte toedracht van die rechtvaardiging tot op de bodem is uitgezocht. Het zelfcorrigerend mechanisme van de vrije samenleving lijkt niet langer te werken. Zolang over de toedracht van 11 september vragen blijven bestaan zal elke discussie over de War on Terror, de aanpak van moslimextremisme of zelfs de integratie van allochtonen in de Nederlandse samenleving, onzuiver blijven.


Emoties over de gevaren van moslimextremisme, met 11 september als afschrikwekkend voorbeeld, bepalen de lading van iedere discussie. Wereldwijd werden ingrijpende veiligheidsmaatregelen opgehangen aan gebeurtenissen die zonder enige openheid zijn geaccepteerd. De
911 Onderzoekscommissie bleek een samenraapsel van de heersende machtselite in Washington. Essentiële vragen werden verdraaid of genegeerd. 115 voorbeelden hiervan zijn opgesteld door dr. David Ray Griffin , auteur van het boek The 9/11 Commission Report: Omissions and Distortions. In het Nederlands is van hem verkrijgbaar: 11 september: Een onderzoek naar de feiten. De hoeveelheid informatiebronnen over deze thema’s, zowel van hoge kwaliteit als verregaand gezocht, is inmiddels enorm.


eurabia eurabia eurabia

De identiteitsbeleving van moslims is wereldwijd door de aanslagen beïnvloed. Het gevaar is niet denkbeeldig dat collectief wantrouwen tegen moslims, op grond van gemanipuleerde historische gegevens, een ideale voedingsbodem vormt voor verdere radicalisering, een gevaar dat men na 9/11 juist zegt te bestrijden. Gematigde moslims zullen zonder de ruggesteun van zorgvuldige en betrouwbare informatie het risico lopen om een gestigmatiseerd eigen volk tegenover zich te vinden.

Bron: Waarheid 911

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: