10 Toes of the World

februari 18, 2009

Weduwe 9/11 komt om bij vliegtuigcrash Buffalo

Eén van de 49 slachtoffers van de vliegtuigramp in een woonwijk in de Amerikaanse stad Buffalo is Beverly Eckert, een vrouw die haar man verloor bij de terreuraanslagen van 11 september 2001 op de Twin Towers in New York.

Eckert was op weg naar Buffalo om de verjaardag van haar overleden man te vierenEckert was op weg naar Buffalo om de verjaardag van haar overleden man te vieren

Eckert, die vicevoorzitter was van de vereniging Voices of September 11th, bevond zich aan boord van het passagiersvliegtuig dat gisteravond is neergestort.

Verjaardag
Volgens haar zus Sue Bourque was ze onderweg naar Buffalo om daar de 58-jarige verjaardag van haar overleden man Sean Rooney te vieren. De familie heeft nog geen officiële bevestiging ontvangen van de dood van Eckert.

‘We weten dat ze aan boord was en dat ze nu met haar man is herenigd,’ aldus Bourque tegen de lokale krant Buffalo News.

Voicemail
Eckerts man Rooney, afkomstig uit Buffalo, stierf op vijftigjarige leeftijd bij de aanslagen op het World Trade Center in New York.

Vlak voor zijn dood sprak hij de voicemail van zijn vrouw in: ‘Het lijkt erop dat de toren door een vliegtuig is geraakt. Het is verschrikkelijk. Daag.’

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: